02/08/2018

Επίσκεψη Προέδρου και Διευθυντή της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στη Ρυθμιστική Αρχή Ραδιοτηλεόρασης της Μάλτας

Δ.Τ. 13/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Επίσκεψη Προέδρου και Διευθυντή της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στη Ρυθμιστική Αρχή Ραδιοτηλεόρασης της Μάλτας

Η Πρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου κ. Ρόνα Πετρή Κασάπη, συνοδευόμενη από τον Διευθυντή της Αρχής, κ. Νεόφυτο Επαμεινώνδα, πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γραφεία της Ρυθμιστικής Αρχής Ραδιοτηλεόρασης της Μάλτας, τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, 2018.

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους, η κ. Κασάπη και ο κ. Επαμεινώνδας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Πρόεδρο της Μαλτέζικης Αρχής, κ. Martin Micalef, την Ανώτατη Εκτελεστική Γραμματέα, κα. Joanna Spiteri, τον Υπεύθυνο του Τμήματος Παρακολούθησης, κ. Randolf Micalef και τον Γραμματέα Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Σιμον Manicolo, τρόπους ενίσχυσης της ήδη πολύ καλής συνεργασίας που υφίσταται μεταξύ των δύο Αρχών, καθώς επίσης κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο Αρχές, σε σχέση με τις αρμοδιότητές τους και τις διαδικασίες ρύθμισης του ραδιοτηλεοπτικού πεδίου.

Οι δύο Αρχές αποφάσισαν όπως προχωρήσουν στην επικαιροποίηση του Μνημονίου Συνεργασίας που είχαν υπογράψει μεταξύ τους το 2012, με τη προσθήκη επιπλέον προνοιών που στόχο έχουν την ενίσχυση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο Αρχών.


Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου
Λευκωσία, 2 Αυγούστου, 2018